fbpx

NÄIN SAAT REMONTIN HELPOSTI MAALIIN

Picture of renovation site.

Sisältö

Tilaa uutiskirjeemme

VÖRK-VINKIT ONNISTUNEESEEN PROJEKTIIN

Remontti voi tuntua jännittävältä ja haasteelliselta urakalta, mutta näillä yksinkertaisilla vinkeillä ja kätevällä hallintasovelluksella urakka voi sujua vaivattomasti sekä ilman stressiä. Tässä viisi tärkeää vinkkiä, joiden avulla varmistat, että remonttisi hoituu helposti maaliin. Ja mikä parasta, näiden vinkkien toteuttaminen on helppoa VÖRK-sovelluksen avulla! Avaa VÖRK TÄSTÄ!

1. Suunnittele huolellisesti

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pyydä urakoitsijaltasi mahdollisimman tarkka suunnitelma remontin kaikista vaiheista. Käy läpi tarvittavat työvaiheet ja materiaalit etukäteen. Tämän tekemällä vältyt ylimääräisiltä työ- ja materiaalikuluilta, jotka voivat paisuttaa budjettiasi. Hyvä suunnittelu auttaa myös aikataulussa pysymisessä.

VÖRK-vinkki: VÖRK-sovelluksella tallennat ja seuraat kaikkia remontin vaiheita, materiaaleja ja aikatauluja yhdessä paikassa. Näin pysyt helposti kartalla projektin edistymisestä. Voit käyttää VÖRKiä tarjouksesta takuuajan päättymiseen asti. Lue lisää asiakkaan VÖRK-ominaisuuksista TÄÄLTÄ!

2. Valitse luotettava urakoitsija

Ammattilaisen valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Etsi urakoitsija, jolla on hyvät suositukset ja kokemusta remonttiisi liittyen. Hyvä urakoitsija pitää sinut ajan tasalla työn etenemisestä ja varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaiseseti.

VÖRK-vinkki: VÖRK-sovellusta käyttävät urakoitsijat ovat lähtökohtaisesti luotettavia ammattilaisia, jotka haluavat toimia läpinäkyvästi ja pitää asiakkaan tyytyväisenä. VÖRKiä käyttäviä urakoitsijoita pidetään edelläkävijöinä, koska he haluavat muuttaa alaansa nykyaikaisemmaksi. Lue lisää urakoitsijan VÖRK-ominaisuuksista TÄÄLTÄ!

3. Pidä yhteyttä ja seuraa edistymistä

Yhteydenpito urakoitsijan kanssa on avain onnistuneeseen remonttiin. Urakoitsijaa voi olla toisinaan haastavaa saada kiinni, koska heillä yleensä on muitakin saman aikaisia projekteja. Pyydä urakoitsijaasi raportoimaan aika-ajoin remonttisi edistymisestä ja dokumentoimaan työvaiheet. Sähköinen dokumentointi on sinun ja urakoitsijasi oikeusturva.

VÖRK-vinkki: VÖRK-sovelluksen reaaliaikaiset ilmoitukset ja viestitoiminnot pitävät sinut jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä. Voit tarkistaa edistymisen milloin tahansa ja kommunikoida urakoitsijan kanssa helposti. Epäselvissä tilanteissa osapuolet voivat helposti tarkistaa VÖRKistä, mistä on sovittu ja mitä on tehty.

4. Pysy budjetissa

Budjetissa pysyminen voi olla haastavaa, mutta siinä auttaa kulujen tarkka seuranta. Tee itsellesi aluksi realistinen budjetti, missä haluat pysyä. Budjetti on hyvä ilmoittaa urakoitsijallesi, koska hänen on hyvä tietää asiakkaansa maksuvalmius. Muista pitää kirjaa kaikista menoista ja lisätöistä sekä missä tilanteissa asioista on sovittu. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja tiedät mihin rahasi kuluvat.

VÖRK-vinkki: VÖRK-sovelluksessa voit seurata budjettiasi ja kulujasi reaaliaikaisesti vaivatta. Sovellus pitää sinut ajan tasalla siitä, minkä suuruinen loppulaskusi tulee olemaan. Lisäkustannukset hyväksytetään sinulla VÖRKin kautta, joten loppukustannus ei muutu huomaamattasi. VÖRKillä lisätyöt ja -kustannukset näkyvät selvästi, milloin ja mistä on sovittu.

5. Varmista laadukas lopputulos

Kun remontti on valmis, varmista että kaikki on tehty sovitusti ja laadukkaasti. Käy läpi yksin tai urakoitsijan kanssa tehdyt työt ja tarkista, että ne vastaavat odotuksiasi. Älä epäröi pyytää korjauksia, jos jokin ei ole kunnossa.

VÖRK-vinkki: VÖRK-sovelluksen avulla voit myös dokumentoida mahdolliset korjaustarpeet ja välittää ne urakoitsijallesi. VÖRKin reklamointiominaisuudella urakoitsija pystyy korjaamaan virheen tehokkaasti ja nopeasti. Avaa VÖRK TÄSTÄ!

Noudattamalla näitä vinkkejä varmistat, että remonttisi hoituu helposti ja ilman turhaa stressiä. VÖRK-sovellus tekee prosessista vieläkin sujuvamman ja varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti. Tilaa remontti ammattilaiselta, joka käyttää VÖRK-sovellusta ja koe itse, kuinka helppoa ja tehokasta remontointi voi olla!

Jaa julkaisu:

Varataanpa teille aika

Täytäthän seuraavat tiedot, jotta varaus onnistuu.

Jos teille tulee aikatauluun muutoksia, olkaa matalalla yhteydessä WhatsAppilla (044 755 5542) tai sähköpostilla (tilaus@vork.fi)

Kiitos!

Täytäthän seuraavat tiedot, jotta pääsemme rekisteröimään tilauksesi

Voit aloittaa VÖRKin käytön heti luomalla tilin VÖRK sovelluksessa. Tarkastamme tilauksenne pikaisesti, minkä jälkeen sovelluksessa voi luoda enemmän kuin yhden projektin.